Polen/Tyskland 2024 (8. trinn)

Polen/Tyskland 2024 (8. trinn)

En foreldredrevet kunnskapsreise for elever som nå går på 8. trinn ved Varteig skole - kull 2009.

Påmeldingsfrist for sikker plass var 1. MAI 2023, men påmeldingen er fortsatt åpen.

Det jobbes med å avklare hvor mange etter-påmeldte det er kapasitet til (det kommer an på hvor mange seter det blir i bussen som blir booket) - det betyr i praksis at alle påmeldinger etter 1. mai vil være med forbehold om ledig kapasitet, og du kan bli satt på venteliste.  

Tilknyttede klasser:

8 trinn / 8A
8 trinn / 8B
8 trinn / 8C
8 trinn / 8D

Du er ikke innlogget

For å se all informasjon må du logge inn med din registrerte epost-adresse

02.05.2023:

Status etter påmeldingsfristen

Status ved utløp av påmeldingsfristen er 44 påmeldte elever og 15 påmeldte foreldre. Totalt 59 personer. 

Selv om vi i utgangspunktet da muligens kan få plass i en stor turbuss har jeg bedt Hvite Busser om å forsøke å booke en dobbeltdekker slik at det er noe ledig kapasitet dersom noen av de som enda ikke er påmeldt skulle ombestemme seg. Det er imidlertid sikkert og avklart nå at vi kommer til å benytte én buss - ikke to. 

Det jobbes med å avklare hvor mange etter-påmeldte det er kapasitet til (det kommer an på hvor mange seter det blir i bussen som blir booket) - det betyr i praksis at alle påmeldinger etter 1. mai vil være med forbehold om ledig kapasitet og tilgjengelig buss, og du blir i prinsippet satt på venteliste.

Dersom det viser seg at antallet påmeldte synker nok til at den opprinnelige gruppa får plass i en "vanlig" buss så kan det påvirke muligheten for etterpåmeldte til å delta, og da er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder. 

Endelig bekreftelse på bestilling gjort etter 1. mai 2024 kommer dermed ikke før avbestillingsfristen den 1. april 2024. Påmeldinger

Her har du en liten oversikt over antall registrerte påmeldte:

Kategori Kvinner Menn Ikke oppgitt Totalt antall
Kunnskapsreise for elev 2024 21 18 9 48
Voksen medreisende 2024 10 3 2 15

Klasselista.no